Venomous.se

Utstyrsel till nyårsafton

sep
26

Nyår 2017/2018 närmar sig med snabba steg. Med vem skall du fira och vilken nyårsfest skall du gå på? Vi skall besöka strandbaden: http://www.strandbaden.se/nyarsfest-20152016/. Man planerar ofta nyårsfirandet i god tid gällande mat, vem man skall bjuda eller vart man skall fira. Något som är förståligt eftersom det är trots allt inte vilken dag som helst utan nyår. Man skall fira in det nya året och vissa gör det hemma i lugn och ro med familjen medan andra går på fest.

Vad skall man ha på sig då?

Det är vanligt att man klär upp sig lite extra inför nyårsfirandet. Och om du är tjej så är nyårsklänningar nästan ett måste. Vi skall idag tipsa om snygga nyårsklänningar, det finns något för alla plånböcker och det behöver inte vara så dyrt. Vilken färg skall man ha på klänningen? Paljetter eller inte? Glitter? Svar på allt finner du nedan. Tre tips på klänningar till nyårsfesten helt enkelt. Vi har hittat inspiration från denna sida om nyårsklänningar. Det kostar pengar om man vill vara fin men här har vi både dyra och lite billigare.

1 – Lyxig nyårsklänning

Lyx

Vad sägs om denna lyxiga klänning till nyårsfesten? Champagne färgad långklänning med skimrande paljetter som skriker lyx. Detta gör vilken lite finare afton perfekt som helst. En riktigt läcker klänning från Goddiva tycker vi. Tummen upp!

2 – Mellan nyårsklänning

Mellan

Silver är aldrig fel. Silver passar alla årstider men är väl främst vinterns färg. Denna silvriga klänning från Vila är helt enkelt klockren. Ett bra pris och snygg.

3 – Budget nyårsklänning

budget

Denna nyårsklänning kostar endast 179 kronor, vilket kap va? En svart klänning som denna passar till alla tillfälle inte bara nyårsafton. Kombinera den med rätt tillbehör och accessoarer så har du en perfekt outfit som kan se hur lyxig ut som helst. Ett solklart köp som du hittar hos Nelly.

Extra pengar när det behövs inför nyår/januari.

Det är en tuff period i december. Både ekonomiskt och allt som skall fixas. Utöver att handla outfit till nyårsafton som exempelvis nyårsklänning som vi tipsade om ovan så är det alla julklappar och allt annat. Man brukar säga att januari är den fattigaste månaden i Sverige, folk har helt enkelt slut på pengar och väntar in första lönen i januari. Det tar oftast några månader för att budgeten skall repa sig och det är förståligt. Ett tips för att ha lite extra pengar i december inför både jul, nyår samt januari kan vara att kika in https://www.låncreditsafe.se/. Ett kort lån med Creditsafe som upplysning(försämrar inte din creditscore att få en förfrågan registrerad hos dem), se bara till att se det som ett litet förskott på din lön och räkna med att betala tillbaka lånet när pengarna kommer in igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *